مرتبط با این مطلب
نایت ملودی » خانواده » موفقیت » موفقیت در زندگی » چرا در خانه بعضی‌ها همیشه خوش می‌گذرد؟

 چرا در خانه بعضی‌ها همیشه خوش می‌گذرد؟

به بعضی خانه‌ها که وارد می‌شوید، گذشت زمان را حس نمی‌کنید. بعضی از روزهای تنهایی‌تان، یاد آن خانه و صاحبخانه‌هایش می‌افتید و دلتان می‌خواهد دوباره مهمانشان شوید. شاید آرزو کنید که خودتان هم بتوانید نقش چنین میزبان‌هایی را بازی کنید اما راز و رمز تبدیل کردن خانه‌تان به یک خانه گرم را ندانید و از اصول مهمان‌نوازی بی‌خبر باشید. اما باور کنید که تبدیل شدن به چنین میزبانی، کار سختی نیست. تنها کافی است با بعضی از اصول ریز و درشت مهمان‌نوازی آشنا باشید تا هرکسی از خانه شما احساس آرامش بگیرد.

اولین لحظه؛ مهم‌ترین لحظه

درست است که هزار و یک کار دارید و غذایتان روی گاز می‌جوشد‌ اما یکی از بدترین رفتارهایی که در لحظه ورود مهمان‌های‌تان می‌توانید انجام دهید، حاضر نبودن مقابل در است. مهم نیست چقدر با آنها صمیمی باشید؛ به عنوان یک میزبان، وظیفه شماست که همه کارها را برای چند ثانیه هم که شده کنار بگذارید و به نشانه خوشامدگویی جلوی در حاضر باشید. صبر نکنید که مهمانتان پشت در حاضر شود و زنگ در ورودی را بزند. بهتر است از همان لحظه که در اصلی خانه را باز می‌کنید، در ورودی خانه را هم باز نگه دارید تا به جای دیدن چوب در، چهره خندان شما را در اولین نگاه ببیند.

در آشپزخانه ننشینید

شاید بخواهید با درست کردن چند جور غذا به مهمانتان بیشتر احترام بگذارید اما فراموش نکنید که او بیشتر از این غذاها به حضور شما نیاز دارد پس بیش از اندازه در آشپزخانه وقت صرف نکنید و با بیش از حد خسته کردن خود، انرژی‌تان را برای پذیرایی از مهمان کم نکنید. به جای این مشغولیت‌ها، برنامه کم‌زحمت اما خوبی را برای آماده کردن خوراکی‌ها تعیین کنید و در طول روز چند مرتبه با خوراکی‌های مختلف از مهمانتان پذیرایی کنید. کیک و چای، آجیل، پاپ‌کورن‌هایی که به راحتی در خانه آماده می‌شوند، می‌توانند گزینه‌های خوبی برای شما باشند.

خانه را به او معرفی کنید

در بردن کیف دستی، چتر یا چمدان به او کمک کنید. مهمانتان را به سمت اتاق با کمدی که می‌تواند وسایلش را در آن بگذارد راهنمایی کنید تا مهمانتان سرگردان به دنبال جایی برای قرار دادن وسایلش نگردد. اگر مهمانتان از راه دوری آمده، بعد از این مرحله، به او جای حمام و دستشویی را نشان دهید و تا زمانی‌که او آماده می‌شود، میان‌وعده‌ای برایش آماده کنید.

قبل از تعارف، شخصیتش را در نظر بگیرید

بگذارید مهمانتان و خانه شما مثل خانه خودش باشد، اما قبل از هر برخوردی، نگاهی به شخصیت او بیندازید. اگر فرد درون‌گرایی است که خیلی دیر با محیط کنار می‌آید، لازم است از همان لحظات اول توجه بیشتری به او نشان دهید و گاهی نیازهایش را پیش‌بینی کنید اما اگر صمیمیت زیادی دارید و او هم آدم گوشه‌گیری نیست، می‌توانید مهمانتان را آزادتر بگذارید تا از خودش پذیرایی کند.

جای خواب مهمان، اتاق است

هیچ‌وقت مهمانی که قرار است شب را در خانه شما بگذراند در هال یا پذیرایی جا ندهید. اگر اتاق اضافه‌ای ندارید، اتاق بچه‌ها یا اتاق خودتان را برای او آماده کنید و همه این هماهنگی‌ها را قبل از ورود مهمان انجام دهید. اگر جای کافی برای پذیرش چنین مهمانی ندارید، از قبل به او اطلاع دهید.

زندگی را به خانه بیاورید

بد نیست قبل از رسیدن مهمان، چند شاخه گل تازه در خانه بگذارید؛ گل تازه به خانه شما روح می‌دهد و فضای قابل‌پذیرش‌تری را برای مهمانتان فراهم می‌کند. تمیز کردن خانه یا درست کردن چیدمان را در روزهای قبل انجام دهید. بدترین زمان برای خرید کردن وسایل مورد نیاز یا رسیدگی به ظاهر خانه، بعد از ورود مهمان است.

با تعارف، کار را خراب نکنید

به مهمان خود بگویید آیا مجاز به آوردن دوستان یا همراه هست یا خیر. به او یادآوری کنید که باید قبل از آوردن همراه، موضوع را به شما اطلاع دهد و اگر شرایط پذیرایی از همراه او را ندارید، این موضوع را به مهمانتان اطلاع دهید.

چشم‌تان را از دست مهمان بردارید

اگر مهمان شما بچه کوچکی دارد که ممکن است هنگام بازی به وسایل گران‌قیمت‌تان یا خودش آسیب بزند، قبل از آمدن او این وسایل را از دسترس‌اش دور کنید. درست نیست که در زمان حضور مهمان، مدام مراقب وسایل خود باشید و با استرس چشمتان به دست و رفتارهای دیگران باشد.

نظرات
نام و نام خانوادگی  
آدرس ایمیل  
آدرس سایت