مرتبط با این مطلب امروز در نایت ملودی ![]() طرز تهیه سیر سیاه روی بخاری ![]() نقد فیلم عروسی مردم ![]() علت قتل داریوش مهرجویی و همسرش – قاتل که بود؟ ![]() طرز تهیه کله جوش با ماست و بادمجان ![]() فال عطسه تایلندی ![]() چه حرکاتی در بدنسازی باعث افزایش قد میشود؟ ![]() طرز تهیه موچی شکلاتی ![]() بررسی فیلم سینمایی سنگدل ۲۰۲۳ ![]() داستان سریال عقرب عاشق ![]() جاهای دیدنی تبریز و اطراف آن ![]() طرز تهیه روغن دنبه ![]() فیلم سینمایی شهر هرت با بازی پژمان جمشیدی ![]() طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی و کنجدی ![]() درمان پوکی استخوان و درد مفاصل ![]() طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه ![]() طرز تهیه چیکن استراگانف با سس بشامل ![]() جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۴۰۱ ![]() درمان قطعی و تضمینی کبد چرب ![]() طرز تهیه مربا بالنگ خشک شده خانگی ![]() طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود رابطه انگشتان دست با رفتار تهاجمی و خطر ابتلا به بیماریها
به گفته پژوهشگران میتوان با نگاهی سریع به دستها (و اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم، نسبت طول انگشت حلقه و انگشت اشاره) اطلاعات زیادی را در مورد شخصیت و خطر ابتلای فرد به برخی بیماریها فهمید. البته، این نسبت طول دو انگشت نیست که این مسائل را کنترل میکند؛ و درواقع، این مسائل هستند که این مقدار را تعیین میکنند.
به گفته پیتر هارد، عصبشناس در دانشگاه آلبرتا، در پسرها «طی رشد جنینی، افزایش شدید تستسترون در میانه سهماهه دوم بارداری اتفاق میافتد» که به نظر میرسد بر رفتار و سطح سلامتی جنین در آینده اثر میگذارد. یکی از نتایج این جریان شدید تستسترون که به وضوح هم قابل مشاهده است، این است که انگشت حلقه به میزان چشمگیری از انگشت اشاره بلندتر است.
تحقیقات دانشمندان هنوز به جایی نرسیده که بتوانند با اندازهگیری طول انگشت، بروز بیماری خاصی را تشخیص دهند، ولی آنها شواهدی گردآوری کردهاند که نشان میدهد این عدم تعادل هورمونی دوران جنینی تا چه اندازه بر زندگی فرد اثر میگذارد، از افزایش یا کاهش خطر ابتلا به برخی بیماریهای خاص گرفته تا پیشبینی اینکه آستانه عصبانیت فرد چقدر بالا یا پایین است.
پژوهشگران به بررسی این امر که چه چیزی جرقه این تغییرات هورمونی را میزند، ادامه میدهند و جستجوی ارتباط آن را با سطح استرس، رژیم غذایی و قرار داشتن در معرض مواد شیمیایی خارجی آغاز کردهاند.
چگونه میتوانیم نسبت انگشت خود را تحلیل کنیم:
Fq<1 : مهارتهای ورزشی بیشتر
Fq<1 : حس جهتیابی بهتر
Fq<1 : افزایش رفتار تهاجمی جسمی
Fq<1 : خطرپذیری بیشتر
Fq>1 : زانوهای سالمتر
Fq>1 : خطر بیشتر ابتلا به سرطان دهان
Fq>1 : خطر کمتر ابتلا به سرطان پروستات نظرات |