نایت ملودی » فرهنگ و هنر » سینما ، تئاتر ، تلویزیون » سینما و تلویزیون » جشنواره ها » شمارش معکوس برای رونمایی از فیلم محمد (ص)

محمد (ص)

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی سی و سومین جشنواره فیلم فجر، مجید مجیدی کارگردان فیلم تاریخی محمد (ص) گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده اولین نمایش فیلم، روز دوشنبه ۲۰ بهمن برای جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر خواهد بود.
کارگردان فیلمهایی چون بچه های آسمان و خدا می آید همچنین اعلام کرد: هماهنگی لازم با ستاد جشنواره صورت گرفته است تا نمایش اختصاصی این فیلم برای منتقدین، نویسندگان سینمایی و اهالی رسانه روز پنجشنبه صورت پذیرد و قرار است دعوت نامه ها روز دوشنبه و سه شنبه توسط ستاد جشنواره تحویل داده شود.
وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در آینده نزدیک، نمایش هایی هم برای عموم مردم داشته باشیم.
بنا براین گزارش ستاد اجرایی جشنواره در حال آماده سازی دعوت نامه ها برای نمایش روز پنجشنبه است.
در این رابطه سیداحد میکاییل زاده مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی جشنواره فیلم فجر به آماده نبودن سیستم نمایش برج میلاد اشاره کرد و گفت: سیستم نمایش فعلی برج میلاد امکان نمایش فیلم محمد (ص) را ندارد و جایگزینی سیستم مناسب حداقل ۲۴ ساعت زمان می برد.
وی یادآور شد: این امر تا ۲۳ بهمن به دلیل برنامه ریزی نمایش فیلم ها در برج میلاد امکان ندارد و از پنجشنبه ۲۳ بهمن برج میلاد در اختیار جشنواره موسیقی فجر بوده و بلیت های این رویداد نیز پیش فروش شده است. لذا برنامه ریزی کردیم همه منتقدان و نمایندگان رسانه های دعوت شده به جشنواره فیلم فجر بتوانند ۲۳ بهمن به تماشای این اثر سینمایی بنشینند.
در ادامه تصاویری از این فیلم را خواهید دید.

 

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

محمد (ص)

نظرات
نام و نام خانوادگی  
آدرس ایمیل  
آدرس سایت