مرتبط با این مطلب

بسیاری از ما فکر می کنیم که سرفه ساده است و توجهی به آن نمیکنیم و فکر میکنیم  که  خود بخود درمان می شود. اما سرفه   نشان دهنده برخی از نگرانی های جدی در سلامتی است. سرفه  انعکاسی، از حرکت غیر ارادی است، که در آن بدن تلاش می کند تا گرد و غبار، آلودگی ذرات یا ترشح موکوس ها از راه های هوایی تنفسی خارج کند. دکتر Srikant شارما از طب داخلی در Moolchand Medcity، دهلی نو لیست ۷ علل سرفه را بیان میکند

سرفه

سرفه

آشنایی با سرفه:

رفلکس سرفه شامل عضلات اطراف برونش در هر دو شاخه از سیستم  عصبی مرکزی  است که شامل مغز و نخاع و دستگاه عصبی محیطی، که شامل شبکه ای از اعصاب است که انتقال سیستم داوطلبانه و غیر ارادی و سیگنال هار از تمام نقاط بدن به و  مغز و نخاع است.

اگر سرفه بیش از سه هفته  ادامه دارد  بلافاصله  با دکترمشورت کنید. سرفه طولانی مدت می تواند مشکلات جدی  مانند آسم، سوزش سر دل و گاهی اوقات بیماری ریه  بوجود آورد.

سرفه های  ویروسی:

به طور کلی یک بیمار، که از تب های ویروسی رنج می برد یک سرفه تحریکی را تجربه میکند. این طبیعی است که سرفه ویروسی است، که از پشت گلو باعث شده است. التهاب  باعث می شود اغلب  سرفه طولانی پس از بیماری اولیه باقی  بماند.
عفونت قفسه سینه:

سرفه های آزار دهنده با  خلط مایل به سبز یا زرد ، به علاوه  تب  نشان دهنده  عفونت قفسه سینه است. عفونت قفسه سینه (برونشیت حاد) بر راه های هوایی بزرگتر (برونشیت) و یا کیسه های هوا کوچکتر (ذات الریه)، در جایی که التهاب گسترش می یابد   باکتری به ریه ها،  نفوذ میکند

آسم

آسم ممکن است باعث سرفه شود.  بخصوص در شب  اختلال در خواب بوجود می آورد. سرفه   اولین نشانه های آسم در کودکان، یا یک علامت هشدار دهنده است که  آسم رو به وخامت گذاشته است و یا به درستی کنترل نمی شود.
  داروهای فشار خون

گاهی اوقات برخی از داروها می توانند باعث ایجاد سرفه شوند. در اغلب موارد، بیمارانی که از داروهای فشار خون در مورد سرفه شکایت دارند. ، باید فورا با پزشک مشورت کنند.


استعمال دخانیات

سیگار کشیدن  باعث تحریک راه های هوایی  شده و باعث سرفه می شود، که در دراز مدت می تواند نشانه ای از COPD – بیماری انسدادی مزمن ریه، از جمله آمفیزم و برونشیت مزمن شود – به این معنی که  آسیب غیر قابل برگشت راه های هوایی وجود دارد و این می تواند بدتر شود. 

بیماری ریفلاکس معده و مری (GERD)

ریفلاکس معده و مری هنگامی رخ میدهد که محتویات معده بجای روده به مری برود. آروغ زدن، طعم و مزه ترش در دهان،  و بوی بد دهان از علائم شایع می باشد. اما اسید نیز موجب تحریک اعصاب در پایین مری می شود، و این اعصاب می تواند رفلکس تولید کرده باعث  سرفه شود. در واقع، در حدود یک سوم از بیماران مبتلا به ریفلاکس از سرفه  التهاب حنجره ، یا گلو درد شکایت دارند. بنابراین، از خوردن وعده های غذایی در اواخر شب اجتناب کنید
مشکلات قلبی

سرفه مداوم و خس خس، به علاوه خستگی بیش از حد، تنگی نفس در هنگام فعالیت و احتباس مایعات   با نارسایی قلبی همراه است و احتمال کمتری دارد که این سرفه ها با سرما خوردگی ارتباط داشته باشد.

تاریخ: 25 نوامبر 2014
نویسنده: رضا ایرانی
نظرات
نام و نام خانوادگی  
آدرس ایمیل  
آدرس سایت