راهنمای خرید انواع دوچرخه شهری

برای اینکه بتوانیم یک دوچرخه شهری ایده آل خریداری کنیم بهتر است کمی آشنایی از قبل نسبت به آن پیدا کنیم. این دوچرخه ها معمولا از جنس فلز سبک یا آلومینیوم هستند و از تایرهای نازک با آج کم یا اصطلاحا گل ریز استفاده می شود. یکی از خصوصیات این دوچرخه ها این است که کمک فنر و در برخی موارد دنده هم ندارند و فاصله فرمان دوچرخه نسبت به صندلی و همچنین فاصله رکاب تا صندلی به نسبت دوچرخه های کوهستان بیشتر است تا کنترل فرمان راحت تر انجام گیرد. برای خرید دوچرخه شهری می توانید به شرکت دنرو اولین و بزرگترین تولید کننده دوچرخه های شهری در ایران مراجعه نمایید.

راهنمای خرید انواع دوچرخه کوهستان

افرادی که قصد خرید دوچرخه کوهستان دارند باید ابتدا با خصوصیات اصلی این دوچرخه ها آشنا باشند، به همین دلیل ما قصد داریم در این بخش کمی درباره دوچرخه کوهستان صحبت کنیم. در دوچرخه های کوهستان معمولا از لاستیک پهن تر استفاده می شود و اصطلاحا تایرهای آن گل درشت یا آج درشت هستند که برای جاده های کوهستان و خاکی اصطحکاک بیشتری ایجاد کنند تا از سر خوردن دوچرخه جلوگیری نمایند. برای پیمایش شیب ها و مسیرهای بیرون شهری، این نوع دوچرخه ها معمولا از ۷ دنده تا ۲۷ دنده هستند. همچنین برای جلوگیری از دوچرخه سواری راحت تر در مسیرهای پر دست انداز دوشاخ این نوع دوچرخه ها کمک فنردار هستند. برای دوچرخه های کوهستان ایرانی و خارجی می توانید با شرکت دنرو برترین تولید کننده و عرضه کننده انواع دوچرخه های ایرانی و خارجی مراجعه نمایید.

راهنمای خرید انواع دوچرخه ارزان

برای خرید یک دوچرخه خوب با قیمت مناسب بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشیم

۱ – وزن دوچرخه

توجه به وزن دوچرخه بستگی به کاربرد دوچرخه برای ما دارد، هر چه دوچرخه سبک تر باشد، شتاب و سرعت بیشتری خواهد داشت. رایج ترین دوچرخه هایی که به لحاظ وزن نسبت به قیمت آنها مورد پسند کاربران هستند، دوچرخه های آلومینیومی هستند و در رده ی بعدی که سبک تر باشند دوچرخه های کربنی هستند که معمولا قیمت بالایی دارند

۲ – سایز دوچرخه

معیار اصلی سایز دوچرخه ها، سایز چرخ یا طوقه آن است و البته دوچرخه سواران حرفه ای تر سایز فریم را نیز بر اساس قد خود انتخاب می کنند .

۳ – قیمت

مثل هر کالایی دوچرخه ها هم، قیمت های متفاوتی دارند که این قیمت دوچرخه را جنس بدنه، جنس قطعات به کار رفته و برند آن تعیین می کند و البته همه ی این عوامل به کاربردی که ما از دوچرخه انتظار داریم بستگی دارد. بنابراین قبل از خرید دوچرخه باید بدانیم برای چه کاربری می خواهیم که بتوانیم از بین رده های حرفه ای، نیمه حرفه ای و آماتور که هر کدام قیمت های خاص خودشان را دارند را انتخاب کنیم که طبعا هر کدام بازه ی قیمتی خودشان را دارند.

راهنمای خرید انواع دوچرخه برقی

پیش از خرید دوچرخه برقی، باید نسبت به آن آشنایی پیدا کنیم، اگر قصد خرید دوچرخه برقی را دارید این مقاله را دنبال کنید. دوچرخه برقی یک دوچرخه ورزشی است که یک موتور الکترونیکی به همراه باتری قابل شارژ روی آن نصب شده است که در شیب های تند و مسافت های طولانی نیروی برق آن به کمک دوچرخه سوار بیاید. این دوچرخه ها در حالتی که خاموش باشند یک دوچرخه ورزشی حرفه ای هستند و در حالت پدال برقی، نیروی برق به کمک دوچرخه سوار می آید و در حالت استفاده از اهرم گازم می توان مانند یک موتور برقی از این دوچرخه بدون پدال زدن استفاده کرد. دوچرخه های برقی به لحاظ موتور به سه دسته تقسیم می شوند :

۱-      هاب موتور Hub Motors:

موتور الکترونیکی در این نوع دوچرخه در داخل چرخ عقب یا چرخ جلو طراحی شده اند و در واقع موتور به جای توپی دوچرخه نصب می شود، که در این نوع معمولا باتری در جای قمقمه دوچرخه نصب می گردد، این نوع موتورها معمولا به دلیل قیمت اقتصادی و در دسترس بودن محبوبیت بالایی دارند، طوری که می توان گفت بیشتر دوچرخه‌های الکتریکی موجود از این نوع هستند.

  • مید موتور Mid Drive Motor:

در این نوع دوچرخه برقی، موتور در مرکز بدنه و در قسمت توپی تنه واقع شده است و موجب می­شود علاوه بر افزایش قدرت و راندمان در مسیرهای شیب دار و سربالایی‌ها، سرعت دوچرخه در مسیرهای بدون شیب هم به مقدار زیادی افزایش می یابد. این نوع موتورها به دلیل تکنولوژی پیشرفته دارای قیمت های بالاتری نسبت به هاب موتور ها هستند.

برای خرید مشاهده قیمت دوچرخه برقی و خرید آن می توانید به وب سایت شرکت دنرو ، بزرگترین تولید کننده انواع دوچرخه های برقی در ایران مراجعه نمایید.

راهنمای خرید انواع موتور برقی

قبل از خرید موتور برقی بهتر است کمی با آنها آشنا شویم:

توان موتور برقی

 قدرت موتور یکی از نکات مهم در خرید موتور برقی است. قدرت این موتورها معمولا بین بین ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ وات است که یکی از عوامل اصلی موثر بر قیمت موتور برقی است، زیرا هر چه قدرت موتور بیشتر باشد، شتاب و سرعت آن نیز بیشتر می شود. ضمنا شتاب اولیه موتور های برقی بیشتر از موتور های بنزینی است.

سرعت موتور برقی

معمولا سرعت موتور برقی از موتور بنزینی پایین تر است و در بهترین حالت به ۹۰ کیلومتر در ساعت می رسد. معمولا موتور سیکلت های برقی ۱۵۰۰ واتی سرعتی بین ۴۰ الی ۵۰ کیلومتر  و موتور های برقی ۳۰۰۰ واتی تا ۹۰ کیلومتر بر ساعت سرعت دارند.

میزان پیمایش موتور برقی    
حداکثر مسافتی که می‌توانیم با شارژ کامل موتور‌برقی طی کنیم به ظرفیت باتری و جنس باتری بستگی دارد که معمولا بین ۴۰ تا ۸۰ کیلومتر است. این رقم عموما با حداکثر سرعت برابری می‌کند. معمولا میزان پیمایش را بر اساس مسافت بیان می کنند اما در برخی موارد می توان گفت که موتور‌های برقی در کاربری های شهری، می‌توانند ۵ الی ۶ ساعت کارایی داشته باشند.

باتری موتور برقی

باتری موتور‌های برقی به دو دسته لید اسید و لیتیومی تقسیم می‌شوند. باطری‌های اسیدی معمولا کمترین کیفیت را دارند و عمر آن‌ها بسیار کوتاه است. طوری که به مرور زمان ظرفیت باطری کاهش پیدا می‌کند و مدت شارژ آن بیشتر می‌شود. برای همین اخیرا این نوع موتور ها با استقبال زیادی روبرو نمی شوند. ولی باطری‌های لیتیوم بهترین گزینه به لحاظ کارایی و وزن و دوام برای موتور‌های برقی هستند، اما قیمت بسیار بالایی دارد. این باطری‌ها عمر بیشتری دارند، طوری که بعد از مدت‌ها کارکرد، باز هم به طور کامل پر و خالی می‌شوند و ظرفیت آن‌ها کاهش چندانی پیدا نمی‌کند.

باطری قابل حمل

قابل حمل بودن باطری نکته مهمی است که که باید در زمان خرید موتور برقی به آن توجه کنیم. اغلب این موتورها باطری قابل حمل دارند، به طوری که می‌توانیم باطری را جداکرده و برای شارژ کردن به منزل یا محل کار خود بریم، در غیر این صورت چاره‌ای جز پارک کردن موتور برقی در نزدیکی پریز برق و استفاده از برق مشاع پارکینگ برای شارژ کردن باطری نخواهیم داشت.

مدت زمان شارژ

در حالت کلی باطری های موتور برقی به زمانی بین ۴ الی ۶ ساعت برای شارژ شدن نیاز دارند، بنابراین بهترین زمان برای شارژ کردن باطری، شب تا صبح است.

 

وزن قابل تحمل

وزن قابل تحمل در موتور‌های برقی معمولا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم است، اما این مقدار در موتور‌های مختلف می‌تواند بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ کیلوگرم متفاوت باشد. با این حساب اگر دو نفر سنگین‌وزن روی موتور بنشینند، ممکن است با مشکل روبرو شوند..

شرکت دنرو یکی از برترین عرضه کنندگان انواع موتور های برقی ایرانی و خارجی با کیفیت رده A  و گارانتی معتبر در ایران می باشد.