دانشگاه کوئینزلند University of Queensland یکی از دانشگاه کشور استرالیا است که در ایالت کوئینزلند افتتاح‌شده است. این دانشگاه به‌اختصار UQ نامیده می‌شود و یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های ایالت کوئینزلند هستند. دانشگاه کوئینزلند یکی از ۵ دانشگاه برتر پژوهشی استرالیاست. دانشگاه Queensland  در رشته‌های زیست‌شناسی و تحقیقات کشاوری  در بین دانشگاه‌های کشور از شهرت بالایی بهره‌مند‌است. این دانشگاه سالیانه دانشجویان بسیاری از سراسر کشور و جهان را پذیرش می‌کند. این دانشگاه هرساله دانشجویان زیادی را به ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا را از همه جای دنیا پذیرش می‌کند و  یک‌سوم تعداد دانشجویانش در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

اخذ پذیرش در دانشگاه کوئینزلند

برای پذیرش از این دانشگاه احتیاج است که مدارک تحصیلی موردنیاز دانشگاه و نمره قبولی زبان برای اخذ پذیرش را به دانشگاه عرضه دهیم. شرایط و مدارک لازم برای این دانشگاه در مقاطع گوناگون متفاوت که هرکدام را جداگانه در ادامه توضیح می‌دهیم.
شرایط اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی
برای تحصیل در مقطع کارشناسی باید یکی از گزینه‌های زیر را داشته باشید.

  • گذراندن سال دوازدهم کوئینزلند و یا تحصیلات استرالیایی و یا بین‌المللی معادل آن
  • تحصیلات سابق دانشگاهی: کسب نمره قبولی

رتبه دانشگاه کوئینزلند

دانشگاه کوئینزلند در رتبه‌بندی سال ۲۰۱۹ موسسه QS توانست که رتبه ۲۸ جهانی را کسب کند. این دانشگاه در رتبه‌بندی موسسه تایمز رتبه ۶۹ را به دست آورد. کوئینزلند در سال ۲۰۱۶  رتبه ۵۱ دانشگاه‌های جهان قرار گرفت. در سال ۱۹۹۹ این دانشگاه به‌عنوان بهترین دانشگاه استرالیا شناخته شد. کوئینزلند همچنین رتبه ۵۵ در رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های جهان و رتبه ۵۲ در رتبه‌بندی دانشگاه‌های ازنظر اخبار آمریکا را به خود اختصاص داد.

هزینه تحصیل در دانشگاه کوئینزلند

هزینه‌های تحصیل در این دانشگاه با توجه به رشته و گرایش دانشجو گوناگون است. هزینه‌های دروس در رشته و مقاطع گوناگون در سایت جامع دانشگاه وجود دارد و دانشجو با انتخاب رشته موردنظرش می‌تواند از مبلغ دقیق شهریه‌ها اطلاع پیدا کند. کوئینزلند یک دانشگاه دولتی است و هزینه‌هایش نسبت به دانشگاه‌های خصوصی کشور خیلی پایین‌تر است. همچنین این دانشگاه شهریه‌ای را به‌عنوان شهریه ثابت برای تحصیل در مقاطع گوناگون در نظر گرفته است.

دانشگاه موناش

دانشگاه موناش یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی مقرر در ملبورن استرالیا می‌باشد که در سال ۱۹۵۸ تأسیس و افتتاح خود را سال ۱۹۶۱ در پردیس اصلی Clayton انجام داد. مونایش دومین دانشگاه قدیمی ایالت ویکتوریا می‌باشد. این دانشگاه از یک پردیس در Clayton با کمتر از ۴۰۰ دانشجو به شبکه‌ای از پردیس‌ها، مراکز آموزشی و شرکا شامل ۱۲ پردیس گسترش‌یافته در بین ۴ کشور جهان، تبدیل‌شده است. در حال حاضر با تقریباً ۶۰,۰۰۰ دانشجو (و ۲۵۰,۰۰۰ فارغ‌التحصیل) از بیش از ۱۷۰ کشور، بزرگ‌ترین دانشگاه در دانشگاه‌های استرالیا و عضوی از گروه هشت دانشگاه‌های استرالیا و ASAIHL (انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا) و تنها عضو استرالیایی اتحادیه‌ی بانفوذ مراکز و دانشگاه‌های آکادمیک بهداشت و درمان می باشد. موناش در یک دوره ی کوتاه ۵۰ ساله به شهرت ملی و بین‌المللی رشک آوری در عرصه‌ی برتری های تحقیقاتی و آموزشی دست یافته است و در ۱ درصد دانشگاه‌های برتر جهان، ۲۰ درصد برتر آموزشی، ۱۰ درصد برتر چشم انداز بین‌المللی، ۲۰% برتر درآمدهای صنعتی و ۱۰% درصد برتر تحقیقات جهان سال ۲۰۱۶ رتبه‌بندی می‌شود.

نام‌گذاری دانشگاه

دانشگاه مانش یا موناش نام خود را از نام فردی به نام سر جان مانش (Sir John Manesh)، یک استرالیایی مشهور که تقریباً در همه سطوح زندگی استرالیایی تأثیرگذار بوده، گرفته است. نه‌تنها این دانشگاه نام سر جان مانش را به دوش می‌کشد، بلکه از تفکر و فلسفه او نیز الهام گرفته است. او مردی بود که از تحصیل برای تبدیل استعداد ذاتی‌اش به توانایی‌های خود استفاده کرد که این کاربن او امکان تحقق اهداف جسورانه‌اش را فراهم کرد. شعار دانشگاه مانش یعنی من هنوز در حال یادگیری هستم نیز از روش زندگی این فرد تأثیرگذار استرالیایی گرفته‌شده است.

چرا تحصیل در موناش؟

دانشگاه موناش به خاطر کاراکتر جهانی‌اش و دانشجویان بین‌المللی که از ۱۰۰ کشور دنیاگرد هم آمده‌اند و این دانشگاه معتبر را  برای ادامه تحصیل خود انتخاب کرده‌اند، معروف است. تحصیل در این دانشگاه به شما این شانس را می‌دهد تا با دانشجویانی از سراسر جهان آشنا شوید. این دانشگاه جهانی به خاطر کیفیت بالای تدریس و پژوهش‌های عالی آن دارای شهرت بین‌المللی است. شما می‌توانید تحصیل خود را با یک کارآموزی، فرصت کاری یا پروژه داوطلبانه همراه کنید که این کار رزومه شمارا برای بازار کارهای بین‌المللی جذاب‌تر خواهد کرد.

دانشگاه وسترن استرالیا

درباره‌ی دانشگاه وسترن استرالیا (UWA)

دانشگاه وسترن استرالیا (University of Western Australia) یک دانشگاه تحقیقاتی واقع در شهر پرث مرکز ایالت استرالیای غربی است که در سال ۱۹۱۱ افتتاح شد و  قدیمی‌ترین دانشگاه این ایالت می‌باشد. این مرکز علمی در زمره ی قدیمی ترین دانشگاه‌های استرالیا قرار داد. دانشگاه وسترن استرالیا (UWA) عضوی از دانشگاه‌های رده عالی استرالیا (گروه هشت) و جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به شمار می رود. این دانشگاه برنده ی ۲ جایزه ی نوبل است و تاکنون ۱۰۰ نفر از دانشجویان آن موفق به دریافت بورسیه ورود شده اند. در هم اکنون بیش از ۲۴۰۰۰ دانشجو در ۹ دانشکده ی آن در حال تحصیل هستند.  پردیس کراولی دانشگاه در نزدیکی رود سوان در فاصله‌ی ۵ کیلومتری از شهر پرث مستقرشده است.

اگر قصد اخذ پذیرش از این دانشگاه یا قصد اخذ و پذیرش از دانشگاه‌های استرالیا رادارید می‌توانید با مشاورین موسسه اسمارت اپلای تماس بگیرید تا دراین‌باره شمارا همراهی کنند. همچنین در مورد اقدام برای بورسیه تحصیلی کشور استرالیا مشاورین اسمارت اپلای در کنار شما خواهند بود. سایت ویزا موندیال در اطلاعات مربوط به تحصیل در استرالیا، نحوه اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا، اخذ ویزای تحصیلی استرالیا، بورسیه تحصیلی استرالیا و تحصیل در دانشگاه‌های استرالیا جامع ترین اطلاعات را در اختیار متقاضیان قرار میدهد. همه‌ی پروسه ویزای تحصیلی کشور استرالیا توسط مشاور رسمی مهاجرت به استرالیا و عضو انجمن MARA انجام می‌پذیرد.

رنکینگ دانشگاه وسترن استرالیا (UWA)

  • رتبه‌ی ۱۰۲ ام جهان در رتبه‌بندی QS دانشگاه‌های جهان ۲۰۱۶
  • رتبه ی ۱۲۵ ام جهان در رتبه‌بندی آموزش عالی تایمز ۲۰۱۶
  • رتبه ی ۹۶ ام در رتبه‌بندی شانگهای ARWU2016
  • رتبه ی ۱۳۴ ام در رتبه‌بندی دانشگاه ملی تایوان ۲۰۱۶

کلام آخر

دانشگاه کوئینزلند از بهترین و بانفوذترین دانشگاه‌های جهان است. این مؤسسه علمی که هر سال جزء ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار می‌گیرد، محفلی علمی و تجربی برای دانش‌اندوزی و کسب تجربه ناب زندگی در محیطی شاد و سرزنده است. دانشجویانی که کوئینزلند را به‌عنوان مقصد تحصیلی خود برگزیده‌اند، می‌توانند از داشتن آینده شغلی مناسب مطمئن شوند.

پس اگر می‌خواهید در مورد شرایط تحصیل در دانشگاه کوئینزلند و نحوه اخذ ویزای تحصیلی استرالیا اطلاعات خود را افزایش دهید، همین حالا با تیم مجرب گروه مهاجرتی اسمارت اپلای تماس حاصل فرمایید.