مرتبط با این مطلب امروز در نایت ملودی ![]() نکات سلامتی ماه مبارک رمضان، ماه مهمانی خدا ![]() از آرش نادی بازیگر سریال خانه سبز (علی کوچولو) چه خبر!؟ ![]() بهبود روحی هی مدیریت و رهبری با اضطراب! ![]() یکتا ناصر به کرونا مبتلا شد! ![]() طرز تهیه ی حلوای زعفرانی به روش سرآشپز ![]() طرز تهیه لواشک آلبالوی خوشمزه خانگی ![]() طرز تهیه شش انداز زنجانی ![]() علائم تازه ی کرونا چیست؟ ![]() طرز تهیه شکلات گلاسه در خانه ![]() طرز تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای ![]() دستور پخت پیتزا اسفناج ویژه ![]() ارتباط نفخ معده و نوشیدن آب! ![]() طرز تهیه سوپ کاهو (جدید) ![]() طرز تهیه شیره ی توت فرنگی خانگی ![]() آیا ادامه ی سریال پایتخت ۹۹ عید فطر پخش می شود؟ ![]() طرز تهیه ی گوشت همبرگر خوشمزه در خانه ![]() طرز تهیه شربت زعفران اصیل ![]() پژمان جمشیدی در رختخواب+عکس ![]() طرز تهیه نان سیر ایتالیایی ![]() طرز تهیه خوراک ویژه ی ماهیچه پدران و مادران با کمی خلاقیت و ابتکار می توانند بدون نگرانی و عصبانیت راه حل های مناسبی را برای برخورد با کودکان خود در زمینه های رفتاری مختلف پیدا کنند.
یکی از مشکلات مادران لجبازی کودکان است و به همین دلیل برخورد مناسب با این مشکل می تواند روند تربیت را در مسیر درست قرار دهد. اولین نکته این است که با استفاده از روش های ساده و سرگرم کننده می توانیم کودک لجباز خود را آرام کرده و برای دقایقی او را وادار کنیم با ما همکاری کند. در نظر بگیریم وقتی که می خواهیم دندان های فرزندانمان را مسواک بزنیم، دهانش را باز نمی کند. در موقع ناخن گرفتن بی قراری می کند و اگر کودکمان پارک را ترک نکند، ما دیر به محل کارمان می رسیم ولی او همچنان از تاب بازی دست بر نمی دارد. معمولا کودکان ۳-۴ ساله کمی ناسازگارند. به ویژه هنگامی که پدر و مادرشان به طور جدی می خواهند کاری را ازآنها می خواهند مخالفت می کنند. دلیل مخالفت آنها این است که می خواهند استقلال خود را نشان دهند. حرف زدن در این مورد با آنها بی فایده است. برای مطیع کردن کودکان نباید فریاد زد و یا آنها را تهدید کرد.
با کمی خلاقیت و حوصله می توانیم حواس فرزندانمان را به کار مورد نظر جلب نماییم. هنگامی که قرار است پزشک آمپولی را به کودکمان تزریق کند یا مجبور هستیم برای مدت طولانی در صف خرید فروشگاه منتظر بمانیم، با به کار گیری روش های زیر می توانیم فکر او را به چیز های دیگری مشغول کنیم.
– او را بخندانیم، خنداندن کودکان بهترین راه برای مسواک زدن یا دارو دادن به آنهاست. وقتی که آنها می خندند،نه تنها فکرشان جای دیگر مشغول نیست بلکه دهانشان نیز کاملا باز است.
– خاطرات دوران کودکی خود را تعریف کنیم؛ بهترین روش برای سر گرم کردن فرزندمان در مواقع ضروری داستان گفتن است. حتی اگر داستان ساختگی باشد. در عین حال ما نیز می توانیم قدرت تخیل خود را امتحان کنیم.با گفتن داستان های طولانی،می توانیم فرزندمان را زمان بیشتری سر گرم کنیم. – آهنگین و موزون صحبت کنیم؛ معمولا وقت خوابیدن بهترین زمان برای پشت گوش انداختن خیلی چیز هاست، با لحنی موزون می توانیم فرزندمان را به مسواک زدن و لباس خواب پوشیدن تشویق کنیم. همچنین می توانیم زمان آواز خواندن، یک یا دو کلمه را اشتباه تلفظ کنیم.با این کار حواس فرزندمان به اشتباه ما بیشتر از مسواک زدن جلب می شود.
– تغییر صدا بدهیم؛ با تغییر دادن صدایمان برای کودکان داستان های جالب تعریف کنیم مانند صحبت کردن پیرزن بی دندان، صحبت کردن با لهجه های مختلف، حرف زدن بچه گانه و یا هر تقلید صدایی که می توانیم انجام دهیم.
– به او رازی را بگوییم؛اگر تا ۱۵ دقیقه ای دیگر وقت دکتر داریم و فرزندمان سوار ماشین نمی شود،خم شده ودرگوش او بگوییم؛من می خواهم یک راز خیلی مهم را به تو بگویم. می خواهی آن را بشنوی؟ وقتی که او با سر بله گفت او را بغل کنیم و چیزهای جالب و شیرین را در گوشش بگوییم؛ سپس با سرعت او را در صندلی ماشین قرار دهیم.
– روی نکات مثبت تاکید بیشتری کنیم؛ آیا فرزندمان از دست شستن قبل از شام یا شامپو زدن متنفر است؟ تعریف و تمجید کردن از یک مدل قدیمی ترفند خوبی است بگوییم هر وقت که سرت رابا شامپو می شویی، موهایت بسیار براق و زیبا به نظر می رسند، هم چنین بوی خوبی می دهد در همین زمان شامپو کف دستمان ریخته و آرام آرام آن را روی سر فرزندمان بریزیم.
با کمی خلاقیت و ابتکار می توان بدون نگرانی و عصبانیت راه حل های مناسبی را برای بر خورد با کودکانمان در زمینه های رفتاری مختلف پیدا کنیم و به رفع مشکل بپردازیم و با این روش های تربیتی به کودکانمان بیشتر نزدیک می شویم و با اصول و تدابیر تربیتی مناسب و به جایی که به کار می بریم بزرگسالی خوبی را برای آنان در نظر می گیریم. تاریخ: 02 ژوئن 2014
نویسنده: رضا ایرانی
دسته بندی: آموزش , خانواده , روابط والدین و فرزندان , سلامت روان کودک و نوجوان , سلامت کودک و نوجوان
نظرات نوار خطر پلی اتیلن
دانلود فیلم
خرید پارچه
جویس ویپ
خرید سدیم گلوتامات
کاشت مو
خرید گیفت کارت
جویس سالت
فروش پلی کواترنیوم 10
چمن مصنوعی
چمن مصنوعی
لوازم روشنایی
جویس سالت
اسکراب مردانه
ربات اینستاگرام
خرید فالوور اینستاگرام
آدرس سونوگرافی شیراز
خرید گیفت کارت
خرید استیم والت
آموزش بلاک چین
ویپ اسموک
جویس
فیروزه کوبی
خرید کاندوم
هاست ارزان
گیلنا
افزایش فالوور
ایمپلنت بدون درد
سفید کردن دندان
هزینه کاشت مو
پارتیشن شیشه ای
شیشه بالکن
بک لینک
گیفت کارت
پنل اس ام اس
بازی
قالب وبلاگ
|